Çekmeköy Haber

CHP ÇEKMEKÖY’DE 21 MAHALLEYİ KARIŞ KARIŞ TARIYOR..

ÇEKMEKÖY

Göreve seçilmesinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen sahada verimli sonuçlar yaratacak etkili çalışmalar başlatan CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Haydar Arslan, ana kademe yönetimi, kadın ve gençlik kolları, meclis üyeleri ve mahalle temsilcileriyle birlikte 21 mahallede vatandaşın hizmete yönelik sorun, sıkıntı, talep ve beklentilerini kayıt altına alıp ilçe belediyesi, büyükşehir ve ilgili tüm kurumlarla işbirliği halinde çözüm yolları için kolları sıvadı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından yeni bir dönemin başlangıcını yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı, sahayı biran olsun boş bırakmıyor. Göreve seçilmesinin üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından sahada verimli sonuçlar yaratacak etkili çalışmalar başlatan İlçe Başkanı Haydar Arslan, ana kademe yönetimi, kadın ve gençlik kolları, meclis üyeleri ve mahalle temsilcileriyle birlikte 21 mahallede muhtarından esnafına vatandaşın hizmete dair sorun, sıkıntı, talep ve beklentilerini dinliyor ve kayıt altına alıyor.

Belediye Başkanı Orhan Çerkez ve ekibinin tüm mahallelerde sürdürdüğü ‘Halk Günü’ buluşmalarının yanı sıra partisinin etkili şekilde gerçekleştirdiği bu saha çalışmaları vatandaş nezdinde oluşan güven duygusunu ayrıca pekiştiriyor. Başkan Arslan, İstanbul Planlama Ajansı verileri ile de harmanladıkları bu talepler için gerek ilçe belediyesi, gerek büyükşehir gerekse diğer kurum ve kuruluşlarla koordinasyon kurmak kaydıyla çözüm yolları bulmak için çalıştıklarını ifade etti.

Çekmeköy’ün 21 mahallesini sırayla gezmeye devam ettiklerini anlatan CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Haydar Arslan, Ömerli, Koçullu, Hüseyinli, Sırapınar, Reşadiye, Nişantepe, Çatalmeşe ve Alemdağ gibi mahalleleri gezdiklerini önümüzdeki günlerde diğer mahallelere devam edeceklerini kaydetti. Başkan Arslan, Belediye Başkanı Orhan Çerkez ve ekibinin, şehrin her köşesinde ve hayatın her alanında; tüm Çekmeköy halkına dokunan hizmet ve çalışmalarının her geçen gün daha da yükselen bir tempoda devam ettiğini söyledi.

Gittikleri her mahallede o bölgenin meclis üyeleriyle birlikte muhtarından esnafına, kanaat önderinden sokaktaki vatandaşına kadar herkesi dinlediklerini anlatan Başkan Arslan, “Vatandaşımız ağır ekonomik koşullar altında inim inim inliyor. Kime temas etsek herkesin derdi ortak. İşsizlik almış başını gidiyor. Yerel yönetimler olarak insanımızın derdine nasıl merhem olabiliriz onu konuşuyoruz, birlikte planlıyoruz ve sahada sonuçlarını uygulamak için çalışmalar yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Şehir ve kent yaşamının daha kaliteli hale gelmesi için; yolundan kaldırımına, çevre düzenlemesinden ulaşımı, otoparkı, trafiği, yeşil alanları, kültür ve sosyal mekanlarına kadar her türlü ihtiyaca yönelik araştırmalar yaptıklarını anlatan Başkan Arslan, vatandaştan aldıkları tüm talepleri mahalle, mahalle, bölge bölge derleyip ilgili kurumlarla işbirliği yapmak suretiyle çözüm yolları aradıklarını kaydetti. 

Başkan Haydar Arslan, gittikleri her yerde kanaat önderi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle de biraraya geldiklerini ifade ederek; "Tüm yöresel derneklerimiz, esnaf ve iş insanı temsilcilerimiz ve bütün çevrelerin nabzını tutmaya gayret ediyoruz. Partimizin ilçe binası da bu noktada bir çok ziyaretçiyi ağırlayarak vatandaşın sesine ses, talebine yardımcı olmaya çalışıyor" dedi.

Sahada samimi ve sabırlı bir duruşla halkla bütünleşmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Arslan, sosyal demokrat, halkçı belediyecilik hizmetlerinin her geçen gün daha da artarak kendini hissettireceğini ve sorun ve sıkıntıların zamanla azalıp asgari seviyeye ineceğini ifade etti. Başkan Arslan; “Kararlıyız, insanlığa olan inancımızla yol alıyoruz. Sabırlıyız, çünkü biliyoruz ki her zorluk bir fırsat yaratır. Yılmayız, çünkü hedeflerimize olan inancımız sarsılmaz. Her adımda daha güçlü, daha kararlı ve daha azimliyiz. Zorluklar, bizi yalnızca daha da kenetler ve başarıya bir adım daha yaklaştırır” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.