Çekmeköy Haber

Muhtarlar Günü’nü ilk kutlayan Abdullah Gelgeç oldu..

ÇEKMEKÖY

19 Ekim Muhtarlar Günü öncesinde Çekmeköy’ün 21 mahalle muhtarına özel bir davet veren ilçenin tanınmış iş insanlarından Abdullah Gelgeç, bu sene Muhtarlar Günü’nü ilk kutlayan isim oldu.

Taşdelen Ormanköy’de hizmet veren kendi aile işletmelerinde Çekmeköy’ün 21 mahalle muhtarına özel bir davet veren ilçenin tanınmış iş insanlarından Abdullah Gelgeç, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü ilk kutlayan isim oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı, Muhtarlık İşleri Müdürü Gül Kızıldaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin ve muhtarların katıldığı sohbet havasındaki samimi programda dostane sohbetler edildi.

Davetlerine icabet eden muhtarlara teşekkür eden Abdullah Gelgeç, “Demokrasimizin temel taşı siz değerli muhtarlarımızın gününü kutlar çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı da muhtarlarla her zaman birarada olmaktan ve birlikte hizmet üretmekten duydukları mutluluğu dile getirdi.

Belediye Muhtarlık İşleri Müdürü Gül Kızıldaş da, muhtarlarla birlikte daha güzel bir Çekmeköy için çalışmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sırapınar Muhtarı Nejat Girgin de muhtarlar adına yaptığı konuşmada bu anlamlı davetinden dolayı iş insanı Abdullah Gelgeç’e teşekkür etti.

Haber Kaynağı:yerelgazete.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.