Çekmeköy Haber

TOKATLI HEMŞERİLERDEN HERKESE ÖRNEK ORGANİZASYON..

İSTANBUL

Merkezi İstanbul Sancaktepe’de faaliyet gösteren Türkiye genelindeki Tokat derneklerinin çatı yapılanması Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF, örnek bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. TOKDEF kadın kolları tarafından düzenlenen kız çocuklarının okuması için maddi imkan sağlayama yönelik destek gecesi; siyaset, sanat, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yoğun katılımıyla doldu taştı.

Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF, çok anlamlı bir organizasyona daha imza attı. Kadın kolları tarafından kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen gece, muhteşem bir katılımla gerçekleşti. Tokatlı sanatçılar Gülfidan Aksoy, Volkan Yılmazer, İlkay Koç, Tuğçe Özcan, Damla Yıldırım, Rıza Dalga ve Şair Merdin Yıldırım gibi isimlerin sahne aldığı Sarıgazi Doğanlar Düğün Salonu’ndaki ; siyaset, işdünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden yoğun katılım vardı.

CAN Erenler Arsa Ofisi Mehmet Yiğit ve Bakan Turizm Murat Bakan ana sponsorluğundaki geceye; Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Avcılar önceki dönem belediye başkanı Turan Hançerli, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Ahmet Baylan ve Hülya Özdemir, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz ve ilçe yöneticileri, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Haydar Arslan ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, cemevi ve dernek başkanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan gecenin sunumunu Turhan Çakır ve Buket Önder birlikte gerçekleştirdi. Salona asılan, “Eğitime Destek Geleceğe Destek”, “Cahilliğin en büyük düşmanı eğitimdir”, “Hayvanlar da hisseder uyutma koru” gibi anlamlı pankartlar duygu yüklü mesajlar verdi. Coşku dolu gecede özellikle kız çocuklarının okuması için bağışta bulunan Tokatlı hemşeriler, yöresel sanatçılar eşliğinde hem doyasıya eğlendi hem de birlik ve beraberlik mesajları verdi.

TOKDEF Kadın Kolu Başkanı Nargül Önder ve yönetimi ile Gençlik Kolu Başkanı Sinan Korkmaz ve yönetimi ile birlikte sahneye çıkan Genel Başkan İlhami Özel, “Çok kıymetli dernek başkanlarım, dernek üyelerimiz ve sponsorlarımız; kadın kollarımızın büyük emek harcayarak düzenlemiş olduğu bu anlamlı gecemize katkılarınızla destek olduğunuz ve katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Bizler bu federasyonu yönetmeye talip olduğumuzda önemli hedeflerle yola çıktık. Bizlerden önce hizmeti geçen başta Sefer Duran olmak üzere bu yapıya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Onların yolundan yürümeye devam edeceğiz. Bu geceyi düzenleyen başta Nargül Önder başkanımız olmak üzere gençlik kollarımıza, yönetimimize ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

TOKDEF Kadın Kolu Başkanı Nargül Önder de yaptığı konuşmada, kız çocuklarının okumasına destek olmak amacıyla düzenledikleri programa destek veren herkese teşekkür etti. Geceye katılan belediye başkanları, siyasiler, işadamları ve STK temsilcileri de eğitime desteğin önemine vurgu yaparak böylesine anlamlı bir oganizasyona katkı sunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.