Öne Çıkanlar Çekmeköy İYİ Parti yönetimi ile bir araya geldi İhlas Pazarlamanın Anadolu yakasındaki 20nci şubesi Çekmeköyde açıldı Çekmeköy kızılay yücel yalçınkaya Çekmeköy Metrogarden

Bu haber kez okundu.

ALEMDAĞ GÜNDÜZ BAKIMEVİ'NDE KURA HEYECANI

Çekmeköy Belediyesi, Alemdağ Mahallesi’nde yapımını tamamladığı ve 51 öğrenci kapasitesine sahip ‘Yuvamız Çekmeköy Alemdağ Gündüz Bakımevi’ için geçtiğimiz haftalarda sosyal medya ve web sitesi üzerinden ön başvuru sürecini başlatmıştı. Büyük ilgi gören başvuru sürecinin ardından, kreş hizmetinden faydalanacak aileler Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlendi. Kura töreni, şeffaf belediyecilik ilkesi doğrultusunda belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

Belediye Başkanı Orhan Çerkez, kura töreni öncesinde yaptığı açıklamada, “Alemdağ Mahallesi’nde hizmete açtığımız bu bakımevi ile ailelerimize ve çocuklarımıza destek olmaktan gurur duyuyoruz. Şeffaf bir şekilde gerçekleştirdiğimiz bu kura ile adil bir dağılım sağladık. Tüm ailelere ve çocuklara başarılar dilerim. Eğitim alanında kıymetli olduğuna inandığımız bu yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

YUVA NASIL HİZMET VERECEK?

Alemdağ Gündüz Bakımevi’nde eğitimler 08:30-17:00 saatleri arasında verilecek. 3 yaş, 4 yaş ve 5 yaş için üç ayrı kategoride toplamda 3 sınıfın bulunacağı gündüz bakımevinde branşlarında uzman eğitmenler eşliğinde eğitimler verilecek. Drama, müzik ve İngilizce eğitimlerinin verilmesi de planlanan kreşte, çocukların ruhsal olarak daha sağlıklı büyümelerinin sağlanması ve sosyal becerilerin arttırılması için öğretmen veya ailelerin kendilerinin gerekli görmeleri halinde rehberlik danışmanlığı da yapılacak. Çocukların gelişimine uygun olarak hazırlanan ve gıda mühendisleri tarafından da kontrol edilen; kahvaltı, öğlen ve ikindi kahvaltısı olacak şeklinde öğrencilere üç öğün beslenme programı da uygulanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43