Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe Başkan Yazıcı: Ayağımızı Yorganımıza Göre Uzattık Yıldırım RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy AK Parti’den CHP’nin açıklamalarına karşı yanıt..

Hafta sonu CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan'ın son günlerde özellikle sosyal medya üzerinden sürekli polemiklerle gündem oluşturup koltuğunu korumaya çalıştığını öne sürülmüştü. İlçe Başkanı Haydar Arslan'ın, "Kendi koltuğunu korumak uğruna sürekli halkın belediyesine saldırıyorlar. Bu, doğru bir yol ve yöntem değil" sözlerine sosyal medya üzerinden ve yayınlanan haberimize cevap hakkı olarak yanıt veren AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, "CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı'nın iddialarına cevap yine sosyal medya üzerinden Değerli Çekmeköylüler, Yerel seçimlerde Halkımız Çekmeköy’de CHP’ye hizmet etme, bize de denetleme görevi vermiştir. Bu bağlamda Çekmeköy ve Çekmeköy halkı için, Çekmeköy Belediyesinin CHP'li idarecilerinin eksikliklerini ve hatalarını dile getirmeye devam ediyoruz. CHP İlçe başkanı eleştirilerimizi ya anlayamamış ya da eleştirilerimizi kaldıramamış olacak ki , dün yalan yanlış ifadelerden müteşekkil bir beyanat vermiş. Daha hiç bir yeni hizmet kazandırmadan, 15 yıldır bizim dönemizde yapılan hizmetler üzerinden yapılan yanlışları kapatmalarını, halkımızın bize verdiği göreve dayanarak yine halkımız ile paylaşacağız. Bundan rahatsız olmak bize değil Çekmeköy halkına saygısızlıktır" dedi.

"AK Parti ve Cumhur İttifakı Kadroları olarak Çekmeköy'e kazandırdığımız eserlerimizle gurur duyuyoruz ve bu eser ve hizmetlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu eserler, Çekmeköy Belediyesince, her daim Milletimizin hizmetine hazır tutulmalı" diyen AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, şunları kaydetti: "Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkında sabah yürüyüş yapan Komşularımızın çöplerin kaldırılmadığına dair şikayeti üzerine bu durumu yine komşularımızdan gelen video ile sosyal medyada paylaştık. CHP'li idareciler, bu paylaşımımıza tepki vermek yerine, Kamu hizmeti 7/24 yapılır diyerek her daim Parklarımızı temiz tutmayı başarmalıdırlar. Temizliğin eksikliğinin bahanesi olmaz. O sabah, CHP Belediyeciliği için hep söylediğimiz "Çöp-Çamur-Çukur Belediyeciliği" tüm halkımıza bir kez daha gösterilmiştir.

Yerli ve Milli Gururumuz TOGG, Çekmeköy Belediyesinin AK Partili Kadrolarınca Çekmeköye kazandırıldığı o ilk günde, herkes gibi biz de Milli heyecanımızla aracı tanıtmak ve başta sayın Cumhurbaşkanımız ve emeği geçenlere teşekkür etmek için bir video çekimi yapmak üzere TOGG'u çok kısa bir süre müsaade alarak kullandık ve o Milli duyguyu tattık. Gerçek olan sadece budur. Ancak bu Milli sevincimizi bile, iftira atarak, yalan konuşarak algı oluşturmaya çalışan CHP ilçe Başkanını dürüst ve ahlaklı siyasete davet ediyorum ve kendisine Mevlâna Celaleddin-i Rumi'nin şu sözünü hatırlatıyorum; "Testinin içinde ne varsa, dışarıya o sızar."

CHP ilçe Başkanı eğer Milli Gururumuz TOGG'u kullanarak Milli heyecanı yaşamak isterse, sayın Orhan Çerkez Başkan bir tur atmak için inanıyoruz ki müsaade edecektir kendisine. CHP ilçe Başkanı, iftira ve algı siyaseti içerikli beyanatında, bir de siyasi ahlaktan ! bahsetmektedir. Biz siyaseti, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Siyasetin Tek Limanı Ahlaktır" sözünü kendimize düstur edinerek yapıyoruz. Eğer siyasi ahlaksızlık görmek isterseniz, en son ki CHP kongresinde eski genel Başkanınız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılanlarda görebilirsiniz. Yine siyasi ahlaksızlık görmek isterseniz, CHP İl Başkanlığını alırken destek deste - balya balya para görüntülerinde görebilirsiniz.. Siyasi ahlaksızlık denince aklımıza, CHP'nin içinde barındırdığı, #HadsizTucay gibileri gelmektedir... CHP İlçe Başkanı belli ki bir yerlere şirin görünmek uğruna lafıgüzaf etmektedir. Zira; Eleştiri konusu yaptığımız o kadar konu ve eksiklikler, ihtiyaçlar varken, bunlara hiç değinemeyip, Çekmeköy'den kopuk ve iftira- algı içerikli bir metinle beyanat vererek, bu eksiklikleri ve Çekmeköy'ün ihtiyaçlarını perdeleyeceğini ve gerçekleri gizleyeceğini zannetmektedir.

Halbuki, Merkez Mahallesi Seyir Tepesindeki Sosyal Tesislerini, CHP'li idare işletemeyip kapattı da, CHP ilçe başkanı tek bir kelime dahi edememiş mesela. Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı , Çamlık Millet Bahçesi, Cemal Güngör Parkı ve bir çok parkta otların sarardığı ve doğasının bozulduğu, istenilen temizlikte olmadığı gelen şikayetler arasında. Çekmeköy Belediye Başkanı, başkan yardımcılarını ve müdürlerini niye Çekmeköy dışından getirdiğini anlatırken, "Çekmeköy'de becerikli, liyakat sahibi kimsenin olmadığı, müracaat etmediği" iddia isıyla açıklamaya çalışmasının, Çekmeköye haksızlık olduğunu siz anlayamamışsınız ama, Çekmeköylüler gayet iyi anladı. CHP'li İBB,'nin Taşdelen - Yenidoğan Kavşağını Yılan Hikayesine döndürdüğü, 5 yıldır hiçbir şey yapmadığı kavşağın tam okulların açılacağı zamana denk getirilmesine bir tepkiniz neden olmadı. 230 gün daha bu çileyi çektirerek, toplamda 6 yıldır oluşturdukları mağduriyete ilişkin bir sözü olmayanlara; az ilerideki kavşağın Ulaştırma Bakanlığı tarafından 10 ayda yapıldığını, M5 Üsküdar Çekmeköy Metrosunun bile 6 yıl sürdüğünü ve 2018 de hizmete alındığını hatırlatsak da anlayamazlar.

CHP'li İBB Başkanı, Çekmeköy metrosunun Taşdelen , Yenidoğan hattını 'kılçık hat' diye iptal edeli yıllar oldu. Taşdelen yönünde 6 adet metro durağımız iptal edildiğinde, açılmış şaftları da toprakla doldurduğunda Çekmeköylüler lehine tek bir sözünüz oldu mu mesela? Çekmeköyün, İETT ulaşım sorunu var. Otobüsle ulaşımda hayli şikayet var. Bu konuda bir proje ve çözümü olmayanlar, polemikle bu ihtiyaçları gizleyecekleri zannetmesinler. AK Parti döneminde yapımına başladığımız Doğa Parkın Girişindeki Alparslan Türkeş Kültür Merkezini CHP'li İBB'nin çürümeye terk edeli kaç yıl olduğunu biliyorlar mı acaba? Soğukpınar Mahallemizde yapılan imar planlarının halen İBB tarafından onaylanmadığı, o bölgede yapılması ihtiyaç olan Spor Tesisleri, Yürüyüş Yolları, Kütüphaneler, Kültür merkezi...vb hizmetlerin İBB tarafında onaylanmayan imar planlarına takıldığını görüp, bu ihtiyaçlar için bir fikrinizin olup olmadığını açıklayacağınız yerde, algı peşinde olmanız size bir şey katmaz.

AK Parti döneminde, belediye tarafından Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize yapılan eğitim desteğini bu sene verecek misiniz ? Sosyal Tesislerde ki ürün gamının azaltılıp tek tipe dönülmesi ve Sosyal Tesislerdeki aksaklıklarla ilgili, Belediyenin sosyal medya hesaplarının altına yapılan yorumlara bakmanızı da tavsiye ederiz. Bu saydıklarımız sadece Çekmeköye yönelik bir kısım eksiklikler. CHP'li İBB yöneticilerinin ve komşu ilçelerdeki CHP'li ilçe Belediyelerinin hatalarını, eksikliklerini hiç yazmıyorum bile. Bu eksiklikler ve ihtiyaçlar hakkında hiçbir şey söyleyemeyenlerin, çıkıp da Halk için siyasetten bahsetmeleri, hiç ama hiç inandırıcı değil. Biz hep söylüyoruz. Yeri gelmişken bir kez daha söyleyeceğiz, "Tarlada İzi Olanın, harmanda yüzü olur". Bizim 15 yıllık AK Parti dönemimizde Çekmeköye çok önemli hizmetlerimiz oldu.

Bizim yaptığımız eserlere, CHP'li idarecilerin hayalleri bile yetişemez. Ama yine de , sorumluluğunuz gereği, işinizi yapmaya davet ediyoruz. PR ve reklam çalışmalarına, AK Parti Kadrolarının yaptığı eserleri alet etmesinler. Guguk Kuşu (hazırcılık siyaseti) siyasetini de bırakın artık. Maharet, AK Parti döneminde yapılan veya bitmek üzere olan eserleri
sanki CHP'li idareciler yapmış gibi lanse etmekte değil. Asıl maharet, Çekmeköyün ihtiyaçlarına odaklanıp yeni eserler kazandırmaktır. Mesela; Sıddık Eraslan Tesislerine ikinci kez açılış seremonisi yapmak maharet değildir. Kapattığınız sosyal tesisin bütün malzemelerini , yine AK Parti Döneminde yapılan Yaşar Doğu Parkı Sosyal Tesislerine getirmek de maharet değildir. Maharet, yeni yeni Tesisler kazandırmaktır. Öte yandan, Belediyenin önündeki 400 araçlık otopark ve hemen yan tarafındaki 2000 m2 kapalı alanı olan Çocuk Kreşini AK Partili Gönül Belediyeciliği kadroları olarak hemen hemen bitirmiştik ama halen hizmete açılmadı. Millet bunlara eğilmenizi, laf, algı ve bahane değil; hizmet üretmenizi bekliyor.

CHP'li idarecilere, Çekmeköyün faydasına olan her türlü eleştiriye de açık olmalarını tavsiye ediyorum. Bizim eleştirilerimiz algı ve iftira içerikli değildir. Sorunları ve eksikliklerinizi, polemik konusu diye niteleyerek geçiştiremezsiniz. Biz Polemik yapmıyoruz. Yapmadıklarınızı ve eksiklikleri kamuoyuna sunuyoruz. Maalesef bunlara cevap vermek yerine, bu konuları bizim niye konustuğumuzu gündem ederek asıl siz polemik üretmeye çalışıyorsunuz. Biz doğru bildiklerimizi gür bir sesle dile getirmeye, yanlışa yanlış, eksiği eksik demeye , Milletimizin sesi olmaya, etkin , ilkeli, ahlaklı bir şekilde yapıcı siyasetimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki, CHP'li zihniyetin algı ve iftira siyasetine; gerçekler ve bizim hizmet ve eser siyasetimiz galip gelecektir. Son olarak ifade etmek isterim ki, AK Partide görev istenmez, verilir. Haaaa! Bütün Türkiye iyi bilir ki, Koltuk kavgaları, kaset kumpasları da CHP'nin işidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43