Öne Çıkanlar Yüzde Yüz Elektrikli Metrobüsler 1 Nisanda Test Sürüşüne Çıkıyor elektrikli metrobüs Mansur Yavaştan Akşenere cevap: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gitti blackwing Bilim

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Kulüpler Birliği’nde GÜÇBİRLİĞİ..

Çekmeköy Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği (Kulüpler Birliği), ilçede faaliyet gösteren kulüpler arasında beklenen birlik ve beraberliği sağladı. Geçtiğimiz aylarda göreve seçilen Başkan İlhan Bayram ve yönetimi, ilçedeki spor kulübü başkan ve yöneticilerinin tam desteğini arkasına alarak çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda kulüp başkanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıda belediye yöneticileri ile biraraya gelinerek sorun, sıkıntı, talep ve beklentiler masaya yatırıldı.

Geniş katılımlı istişare ve diyalog toplantısında; Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Bayram ve birlik yöneticileri ile kulüp başkanları, Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım, Spordan Sorumlu Başkan Danışmanı Vedat Bayram ve Spor Müdürü Hüseyin Aslan biraraya geldi. Toplantıda tek tek söz alan kulüp başkanları, artık İlhan Bayram başkanlığındaki kulüpler birliği çatısı altında tek ses ve tek yürek olduklarını ve oluşturdukları güçbirliği ile daha etkin şekilde haklarına sahip çıkacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

Çekmeköy Belediyesi tarafından spor kulüplerine geçmişten günümüze süregelen belediye meclisinin de onayıyla bütçeden verilen maddi yardımların devam etmesi, saha ve tesis desteğinin sürmesi, ulaşım için otobüs desteği ve içme suyu sağlanması, kulüp yönetimleri ve kulüpler birliğine yer temini gibi hususların etraflıca ele alındığı toplantıda konuşan Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Bayram, “Hepimiz Çekmeköy için buradayız ve biraradayız. Çekmeköy gençliğinin sporla daha güzel bir gelecek kazanması adına hepimize önemli görev ve sorumluluklar düşüyor. Bu görev ve sorumlulukları da elbirliği ile yerine getireceğimizden hiç şüphem yok” dedi.

Çekmeköy Kulüpler Birliği yönetimi olarak göreve seçilmelerinin üzerinden kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen önemli mesafeler kat ettiklerini ifade eden İlhan Bayram, şunları söyledi; “Bu akşam birlik yöneticilerimiz, kulüp başkanlarımız, belediye başkan yardımcımız, başkan danışmanımız ve spor müdürümüz ile biraraya gelerek ilçemizde sporun daha kaliteli hale gelmesi adına daha iyi şartlarda yapılması için fikir, öneri, düşünce ve düşüncelerimizi paylaştık.

Öncelikle Kulüpler Birliği çatısı altında birleşerek güç birliği yaparak şahsım ve yönetimime tam destek veren tüm kulüp başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. İlçemizde spor adına bir araya gelmemiz, Çekmeköy için büyük bir kazançtır. Belediye Başkanımız Sayın Orhan Çerkez ve yönetiminin kulüplerimize ve birliğimize vereceği desteğe olan inancımız da tam ve eksiksizdir. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece Çekmeköy’ün spor camiasındaki başarıları kaçınılmaz olacaktır. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece başarı da devamlı olacaktır.”

İlçede faaliyet gösteren spor kulüplerinin acilen giderilmesi gereken sorun ve sıkıntıları ile taleplerini de çok iyi bildiklerini ve bunların yerine getirilmesi sürecini yakından takip ettiklerini ifade eden İlhan Bayram: “Tüm kulüplerimizin sorunlarını yakından biliyoruz. Geçen sezondan kalan nakdi yardımın yapılması, İstanbul içinde takımlarımızın antrenman ve maçlar için otobüs desteğinin sağlanması, maç ve antrenmanlarda çocuklarımızın su ihtiyacının karşılanması ve kulüplerimizin antrenmanlar için ihtiyacı olan spor tesislerinin tahsis edilmesi ve öncelikli konularımız arasında yer almaktadır” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım, Spordan Sorumlu Başkan Danışmanı Vedat Bayram ve Spor Müdürü Hüseyin Aslan da yaptıkları konuşmalarda ilçedeki spor kulüpleri ve birliğinin dile getirdiği talep ve isteklerin son derece haklı ve yerinde olduğunu ifade ederek Başkan Orhan Çerkez ve diğer ilgililerle gerekli değerlendirmeleri yapacaklarını kaydettiler. Toplantıda ayrıca yine belediye tarafından kulüpler birliği yönetimi ve kulüplere çalışmalarını sürdürebilecekleri yer temini konusu da etraflıca ele alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43