Öne Çıkanlar Çekmeköy İYİ Parti yönetimi ile bir araya geldi İhlas Pazarlamanın Anadolu yakasındaki 20nci şubesi Çekmeköyde açıldı Çekmeköy kızılay yücel yalçınkaya Çekmeköy Metrogarden

Bu haber kez okundu.

CHP Çekmeköy Gençlik Kolu Adayı Yıldırım; “Daha fazla cesaret..”

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın 18 Ağustos Pazar günü Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde yapılacak gençlik kolu kongresine doğru heyecanlı yarış sürüyor. Hafta sonu ilçe merkezinde partililerin yoğun katılım gösterdiği coşkulu bir aday tanıtım programı düzenleyen başkan adayı Fatih Yıldırım, ceketini çıkarıp kollarını sıvadı. Her zaman siyasi yaşamın içerisinde olmuş ve bu uğurda bedel ödemiş bir aileden geldiğini kaydeden Yıldırım, ekibiyle birlikte yorulana kadar değil, dinlenmek için değil, başarmak ve kazanmak için bu yola çıktıklarını ifade etti.

Örgütlü mücadele, dayanışmanın gücü, birlik ve beraberlik ile mutlak başarıya ulaşacaklarını söyleyen Fatih Yıldırım, “Bugüne kadar özgürlüğün, özgür geleceğin ve gençliğin fısıltısıydık artık gür sesi olmaya adayız. Şunu hiçbir zaman unutmayalım ki; hiç birimiz, hepimiz kadar güçlü değildir. Ötekisi olmayan bir örgütün var olması için mücadele edeceğiz. Göreve talebim sizleri göreve davetimdir. Özgürlükler için motorları maviliklere sürmek için bu yola çıkıyoruz. Siyasal mücadelemdeki bu yeni yolculuğuma sizlerden desteklerinizi mavi listeye bekliyorum. Çekmeköy’de Cumhuriyet Halk Partisi için daha fazla cesaret” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43