Öne Çıkanlar Çekmeköy İYİ Parti yönetimi ile bir araya geldi İhlas Pazarlamanın Anadolu yakasındaki 20nci şubesi Çekmeköyde açıldı Çekmeköy kızılay yücel yalçınkaya Çekmeköy Metrogarden

Bu haber kez okundu.

CHP Çekmeköy’de Haydar Arslan dönemi!..

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda hafta sonu sürpriz bir görev değişimi yaşandı. Anne olmasından dolayı görevinden istifa eden Melda Tanişman Tutan’ın yerine yönetim kurulunun oybirliği ile ilçe sekreteri Haydar Arslan yeni ilçe başkanı seçildi. CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Hülya Karakaya, Ramazan Araç ve Kemal Ercan ile Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in de katıldığı coşku törenle görevi devir alan yeni başkan Haydar Arslan, “Şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühe layık olmaya ve bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleri olarak; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu laik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçileri olmaya devam edeceklerini kaydeden Haydar Arslan, yerel seçim başarısını genele taşımanın mesajlarını verdi. Başkan Arslan; “31 Mart yerel seçimlerinde Orhan Çerkez başkanımla beraber başta Çekmeköy ve İstanbul olmak üzere yurdun dört bir yanında iktidar olmaya nasıl başardıysak, bundan sonraki süreçte yapılacak genel seçimlerde iktidar olmayı da öyle başaracağız. Bunun için hep birlikte çok çalışacağız ve birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Kemal Ercan, Ramazan Araç ve Hülya Karakaya da yaptıkları konuşmalarda İl Başkanı Özgür Çelik’in selamlarını partililere ilettiler ve annelik görevinden dolayı istifa eden Melda Tanişman Tutan’ın yerine yönetim kurulunun oybirliği ile Haydar Arslan’ın seçildiğini ifade ettiler ve Arslan’a başarı dileklerini ilettiler.

Belediye Başkanı Orhan Çerkez de yaptığı konuşmada, Melda Tanişman Tutan ile uyumlu bir çalışma ile başarıya ulaştıklarını ve Haydar Arslan’ın da bu başarılı ekipte yer aldığını ifade etti. Ekibin uyumlu olmasının mutlak başarı getirdiğine vurgu yapan Başkan Çerkez, “Onların emeği, hizmeti ve mücadelesi bugün Çekmeköy’de bizi iktidara getirdi. Başarı ekibin başarısıdır. Katkısı bulunan tüm örgütümüze teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı, zaruri bir ihtiyaçtır. Melda başkanımla iyi bir yere geldik Haydar başkanımın bunu daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. Kendisi çalışkan, dürüst, ekip ruhuna inanan, partiye değer veren ve örgütün içinden gelen bir arkadaşımız. Birlikte çalışacağız. Finalde hep birlikte halkımızın bize olan güvenini başa çıkarmadan Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacağız. Amacımız bu, hedefimiz bu. Başarı tek başına olmaz. Sizler, bizler hepimiz çok çalışacağız. Haydar başkanımı tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43