Öne Çıkanlar çekmeköy Ümraniye Sancaktepe Kadıköy Çekmeköy Spor

Bu haber kez okundu.

Enver Mert Ilgın ve Zeynep Gün (Ilgın), mutluluğa ‘evet’ dedi..

Bölgemiz kamuoyunun yakından tanıdığı iş insanı Cüneyt Ilgın’ın biricik oğlu Enver Mert Ilgın, siyaset ve iş dünyasından pek çok davetlinin katıldığı rüya gibi düğün ve nikah merasiminde hayatını Zeynep Gün (Ilgın) ile birleştirdi. Görkemli düğün ve nikah merasiminde salona muhteşem bir atmosferde giriş yapan gelin ve damadın dans gösterisi ve zeybek oyunu ayakta alkışlandı.

Siyasi parti ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, Taşdelen eski Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi ve çok sayıda konuğun şahitlik ettiği törende genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Orhan Çerkez kıydı.

Enver Mert ve Zeynep çiftine ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını takdim eden Başkan Çerkez, izdivacın her iki aileye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Damat babası iş insanı Cüneyt Ilgın da bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43