Öne Çıkanlar Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) Kongresini tamamladı Mhp İstanbul il başkanlığı çekmeköy mhp şile yolu spor

Bu haber kez okundu.

İhlas Pazarlama’nın Anadolu yakasındaki 20’nci şubesi Çekmeköy’de açıldı

İhlas Pazarlama’nın Anadolu yakasındaki 20’nci şubesi Çekmeköy’de açıldı

"Bu 20’inci mağazamız oldu"

Açılış töreninde konuşan İstanbul Anadolu Yakası İhlas Pazarlama Bölge Müdürü Yusuf Özdemir, "Böyle çok güzel bir mağazayı Çekmeköy’de açtık. Bu 20’inci mağazamız oldu. Metrekare olarak da en büyük mağazamız oldu. Böylesi bir dönemde hem yatırım olarak hem istihdam olarak ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyoruz. Mağazamızda topluma mal olmuş en güzel markaların en iyi şartlarda tüketiciye ulaşmasını sağlıyoruz. Burada senetli alışveriş, kartlı alışveriş gibi ödeme kolaylıklarının her türlüsü var. Müşterisine ’huzurla al, güvenle öde’ sloganıyla yola çıkmış bir mağaza zincirimiz var. Bu zincire önemli bir mağazayla bir katkı daha sağlamış olduk. Hayırlı olsun" dedi.


 

İhlas Pazarlama’nın Anadolu yakasındaki 20’nci şubesi Çekmeköy’de açıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43