Öne Çıkanlar ucuz yaz okulu kanser hastası Ümraniyede anaokulları Çekmeköy Superdent Bilim

Bu haber kez okundu.

ASİAD, büyük geceye hazır !

Geçtiğimiz hafta sonu ASİAD yöneticileri ile biraraya gelerek geceye dair son planlamaları paylaşan Kurucu Genel Başkan Yücel Yalçınkaya, “İş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren ve her yıl büyük bir heyecanla beklenen ASİAD İş Dünyası Ödül Gecesi, bu yıl da görkemli bir programla gerçekleştirilecek. Gecede, D8 Ülkeleri Genel Sekreteri Büyükelçi Isiaka Abdulkadir Imam (Nijerya) ve Kıbrıs Meclis Başkanı Zorlu Töre, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak ve Bakan Yardımcısı Büyükelçi Yavuz Selim Kıran gibi pek çok önemli isim katılacak. Gecemize ayrıca TBMM İdare Amiri ve Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı İstanbul Milletvekili Hasan Turan da katılarak Filistin zulmüne karşı demeçler verecek ve Filistin’e desteğimizi ifade edecektir” dedi. 

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşdünyası Derneği ASİAD’ın ilgi uyandıran dev organizasyonlarla sektörlere artı değer katmaya devam ettiğini kaydeden Yalçınkaya, şunları ifade etti: “Düzenlenen bu prestijli etkinlik, iş dünyasındaki başarıları ve sosyal sorumluluk projelerini ödüllendirmeyi amaçlıyor. Bu yılki ödül gecesi, iş dünyasının yanı sıra siyaset ve diplomasi dünyasından önemli isimlerin katılımıyla daha da anlamlı hale gelecek. Gecenin özel konukları arasında D8 Ülkeleri Genel Sekreteri ve Kıbrıs Meclis Başkanı’nın bulunması, törene uluslararası bir boyut kazandıracak.

Ödül gecesi, sadece iş dünyasındaki başarıları kutlamakla kalmayıp, aynı zamanda toplumsal farkındalık yaratma misyonunu da taşıyor. Bu yılki teması “Otizm Farkındalığı” olan gecede, otizm konusunda yapılan çalışmalar ve projeler de ödüllendirilecek. ASİAD, bu anlamlı tema ile iş dünyasının sosyal sorumluluk bilincini artırmayı hedefliyor. Ödüllerin sahiplerini bulacağı bu özel gece, iş dünyasında ilham verici başarı hikayelerinin paylaşılacağı ve önemli mesajların verileceği bir platform olacak.”

Anahtar Kelimeler:
AsiadBüyük Geceye Hazır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43