Öne Çıkanlar Çekmeköy İYİ Parti yönetimi ile bir araya geldi İhlas Pazarlamanın Anadolu yakasındaki 20nci şubesi Çekmeköyde açıldı Çekmeköy kızılay yücel yalçınkaya Çekmeköy Metrogarden

Bu haber kez okundu.

DEVA Partisi İstanbul İlinde Görev Dağılımları Belli Oldu..

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda yeni dönem görev dağılımı yapıldı. Sosyal işlerden sanayiye, eğitim, sağılık ve gençlikten hukuk işlerine kadar pek çok alanda yetkilendirilen il yönetim kurulu üyeleri saha çalışmaları için start verdi. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, “İstanbul teşkilatı olarak Deva bayrağını inşallah daha yukarılara taşıyacağız” dedi.

İl yönetimine seçilen DEVA Partisi’nin bölgemiz siyasetinde öne çıkın isimlerinden İbrahim Subaşı da Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı görevine getirildi. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Subaşı, “İl Başkanımız Sayın Ali Hakan Ağaoğlu’nun teveccühleri ve İstanbul il yönetim kurulunda bulunan kıymetli başkanlarımızın oylarıyla Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevi şahsıma verilmiştir. Başta İl başkanımız Ali Hakan Ağaoğlu olmak üzere yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Almış olduğumuz sorumluluğun farkında olarak İlk günkü heyecanla görevimi layıkıyla yerine getirmeyi Allah nasip etsin inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43