Öne Çıkanlar Yüzde Yüz Elektrikli Metrobüsler 1 Nisanda Test Sürüşüne Çıkıyor elektrikli metrobüs Mansur Yavaştan Akşenere cevap: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gitti blackwing Bilim

Bu haber kez okundu.

TOKDEF 4. BAŞKANLAR İSTİŞARE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ..

Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’in her yıl rutin olarak gerçekleştirilen Başkanlar İstişare Toplantısı’nın 4.’sü bu yıl Sarıyer’de düzenlendi. Bünyesinde yer alan yüzün üzerindeki dernek başkanı ile önümüzdeki günlerde yapılacak olan Yenikapı Tokat Tanıtım Günleri, eğitime katkı gecesi ve federasyon çalışmalarının değerlendirildiği Yaşar Kemal Kültür Merkezi’ndeki kahvaltılı toplantıya; TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları ile üye dernek başkanları katıldı. Toplantıya ayrıca aynı zamanda TOKDEF ailesinden olan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcıları Murat Bakır ve Ahmet Baylan da katılan isimler arasındaydı.

Turan Çakır’ın sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel; “Bugün istişare toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran ve çalışmalarımızda her zaman yanımızda duran tüm dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler, birlikte olduğumuz zaman daha güçlü oluyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizi önümüzdeki süreçte de sürdürerek Tokatlılar’ın gücünü daha da geliştireceğiz ve büyüteceğiz” dedi.

TOKDEF Genel Sekreteri Veysel Sarar’ın faaliyet ve gelir-gider hesap raporlarını sunmasının ardından söz alan dernek başkanları çeşitli konulara yönelik görüş, öneri, düşünce ve fikirlerini dile getirdiler. Programın sonunda eleştiri ve sorulara yanıt veren TOKDEF Başkanı İlhami Özel, “Elbette eleştiriler olacak. Tabi ki eksiklerimiz olacak ve bunlardan hep birlikte ders alarak kendimizi geliştireceğiz ve hemşerilerimizin dayanışmasını daha güçlü kılacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43