Öne Çıkanlar ucuz yaz okulu kanser hastası Ümraniyede anaokulları Çekmeköy Superdent Bilim

Bu haber kez okundu.

TUSGİD’den ‘Adalet Yürüyüşü’nün başlangıç yıldönümünde anlamlı ziyaret..

Hayata geçirdiği başarılı sosyal sorumluluk projeleri ve toplum nezdindeki örnek çalışmaları ile her zaman gündem oluşturan Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği TUSGİD, Türk siyaset tarihinin önemli dönüm noktalarından ‘Adalet Yürüyüşü’nün yıldönümünde CHP önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Aynı zamanda hemşerileri olan Kılıçdaroğlu’na adaletin simgesi terazi hediye eden TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş, önümüzdeki aylarda gerçekleştirecekleri ekonomi gündemli toplantıya davet ettikleri Kılıçdaroğlu’ndan katılım için söz aldıklarını açıkladı. Son derece samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Tuncelili sanayici ve girişimci iş insanlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, TUSGİD’in toplumu bilgilendiren toplantı davetine katılmaktan onur duyacağını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43