Öne Çıkanlar ucuz yaz okulu kanser hastası Ümraniyede anaokulları Çekmeköy Superdent Bilim

Bu haber kez okundu.

TUSGİD’den çok özel bir ziyaret !

Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği TUSGİD’in dikkat çeken üst düzey siyasi temasları hız kesmiyor. Geçtiğimiz haftalarda Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri, bu kez de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret ederek çeşitli konulara ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

CHP Genel Merkezi’ndeki ziyaret programında TUSGİD’in yapısı ve faaliyetleri hakkında Genel Başkan Özel’e kısa bir sunum yapan Dernek Başkanı Cem Haydar Bektaş, önümüzdeki süreçte ekonomi gündemli toplantılar başta olmak üzere yapmayı planladıkları bazı çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Sanayici ve girişimcilerin ülke ekonomisindeki yerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da önemine işaret eden CHP Lideri Özgür Özel, Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği TUSGİD başkanı ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Son derece sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş, sonbaharda yapacakları ekonomi gündemli kahvaltılı toplantıya CHP Lideri Özgür Özel’in konuşmacı olarak katılması yönünde kendisinden söz aldıklarını ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43