Öne Çıkanlar Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) Kongresini tamamladı Mhp İstanbul il başkanlığı çekmeköy mhp şile yolu Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NUN SÖYLEMLERİ EYLEME DÖNÜŞÜYOR!

Türk siyaset tarihinin yeni oluşumlarından Yavuz Ağıralioğlu hareketi tabanda yankı uyandırmaya devam ederken; Ümraniye ve İstanbul siyasetinin önemli isimlerinden, Yavuz Ağıralioğlu gönüllüsü olarak yola çıkan Murat Uçar, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ağıralioğlu’nun söylemlerinin karşılığı gibi gözüken, tarifleriyle örtüştüğü gözlenen, farklı kesimleri tek çatı altında toplayan genç bir ekiple çalışmalarını sürdüren Murat Uçar, sivil toplum kuruluşları, memleket dernekleri ve sektör temsilcileri ile sürekli iletişim halinde ve düzenli ziyaretler gerçekleştiriyor. Sahada, sokakta, çarşı, pazar, kafe restoran gibi yerlerde Ağıralioğlu’nun anlattıkları konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde Karacaahmet Sultan Cem ve Mihman evine ziyaret gerçekleştiren Murat Uçar ve ekip arkadaşları samimi ve içten tavırlarıyla dikkat çektiler. Heyet, Karacaahmet Sultan Cem ve Mihman evi Genel Başkanı Muharrem Ercan ve dedelerle sohbetlerinin ardından lokma ikramı ve Cem sohbetine katıldılar. Dede Muharrem Ercan ve diğer dedelerin, ziyaretten son derece memnun kaldığı ekipten ve söylemlerinden bir hayli etkilendikleri gözlendi.

Sohbette Alevi-Sunni gibi ayrıştırıcı kelimelerin aksine, birleştirici nitelik taşıyan biz kelimesinin sıklıkla kullanılması dikkat çekti. Özellikle Murat Uçar sohbetlerinde kullandıkları kelimeleri özenle seçerek, “Cemevlerimiz” vurgusu yaptı. Uçar, bütün ibadethane ve kültür evlerini sahiplendiklerini ve kendilerinin bildiklerini hissettirdi. Cem sırasında, sohbeti gerçekleştiren dedenin, Yavuz Ağıralioğlu, Murat Uçar ve kurulacak olan partiye ettikleri dua ayrıca dikkat çeken hususlardan biri oldu.

Öyle geliyor ki; Yavuz Ağıralioğlu ekibiyle beraber siyasete yeni bir anlayış kazandıracak ve renk katacak. Herkesin aradığı barış iklimini oluşturmaya en yakın söylemlerinin ardından ortaya konulan,  bu tür eyleme dönüşen çalışmalar umut verici olarak değerlendiriliyor. Özellikle Yavuz Ağıralioğlu’nun sıklıkla dile getirdiği sözlerinden biri olan; “Kalbi bu topraklar için atan, kalbi bu topraklara bağlı herkes bizden, biz de onlardanız” söylemi sahada hayat bulacağa benziyor!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43