Öne Çıkanlar sosyal mesafe Neşeli Anaokulu 0-3 TIR çekmeköy

Bu haber kez okundu.

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı !

Çekmeköy’de de Muhtarlar Günü’ne özel kutlama programında sabah Taşdelen Atatürk anıtına çelenk bırakıp saygı duruşunda bulunan 21 mahalle muhtarına Kaymakam Resul Çelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım da eşlik ederek bu anlamlı günü kutladılar.

Demokrasinin temel taşı muhtarlarımız 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor. Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Çekmeköy’de de sabah Taşdelen Atatürk anıtına çelenk bırakıp saygı duruşunda bulunan 21 mahalle muhtarına Kaymakam Resul Çelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım da eşlik ederek bu anlamlı günü kutladılar. Programda günün anlam ve önemine yönelik bir selamlama konuşması yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik de tüm muhtarların gününü tebrik etti, çalışmalarında kolaylık diledi. Çelenk sunumunun ardından Kaymakam Resul Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım, daire amirleri ve muhtarlar, tören alanının yakınında bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti, burada çay, simit ikramı eşliğinde sohbet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43