Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe Başkan Yazıcı: Ayağımızı Yorganımıza Göre Uzattık Yıldırım RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiçekli, daha güçlü birliktelikler için yeni başarıları işaret etti..

Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği ÇESİDER yöneticileri ve üyeleri, önümüzdeki aylarda yapılması planlanan kongre öncesi biraraya gelerek istişarelerde bulundular. Sosyal ve siyasal alanlarda söz sahibi iş insanı ve hemşerilerin tek tek söz alarak fikirlerini ortaya koyduğu toplantıda aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi de olan Dernek Başkanı Soner Çiçekli, yeni döneme ilişkin görüş, düşünce ve önerilerini dile getirdi.

Geçtiğimiz yerel seçim Çekmeköy’de CHP’den belediye başkan aday adayı olan Can Gebetaş ile CHP Belediye Meclis Üyeleri Cemil Özdemir, Aziz Fidan, Ayşe Ülgün Çevik ve Mehmet Bozkurt’un da katıldığı programda yeni dönemde daha güçlü birliktelikler için yeni başarılara odaklanacaklarını ifade eden Başkan Çiçekli, “Dayanışmayı büyüteceğiz. Birlikte daha güçlüyüz. Birliğimizi daha güçlü kılmanın yolu hiç şüphesiz başarılı olmaktan geçiyor. Bizler daha büyük ve daha başarılı işler gerçekleştirdiğimiz sürece daha büyük kenetlenmelerin yolunu açmış oluruz” şeklinde konuştu.

Dernek olarak gerçekleştirdikleri bazı çalışmaları da özetleyen Başkan Çiçekli, “Düğününden cenazesine, acı tatlı tüm özel zamanlarda her zaman hemşerilerimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimize burs desteklerimiz artarak sürecek. Sosyal ve siyasal alanlarda da gerek yaşadığımız Çekmeköy’ümüzü gerekse memleketimiz Sivas’ımızı layık olduğu en güzel şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43