Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe Başkan Yazıcı: Ayağımızı Yorganımıza Göre Uzattık Yıldırım RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM

Bu haber kez okundu.

Güçlü iş kadınlarındang üçlü yapılanma ÇEKİŞKAD kuruldu..

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan genel kurulda bir selamlama konuşması yapan ÇEKİŞKAD Başkanı Hanife Özdemir, iş kadınlarının toplumun dinamiklerini şekillendiren, yenilikçi, etkin ve güçlü fikirleriyle öne çıkan ve ülke ekonomisinde önemli rol üstlenen liderler olduğunu ifade etti. “Sizler; cesaretiniz, azminiz ve kararlılığınızla hem kendi başarılarınızı hem de toplumun gelişimini ileriye taşıyorsunuz” diyen Özdemir, şunları kaydetti:

“Kız kardeşlerim; özgüvenin, cesaretin ve azmin özünde bilgi, beceri ve etkili iletişim kurabilmek gibi temel değerler vardır. Daha dün 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı bütün yurtta büyük coşkuyla kutladık. Kazanılan zaferlerin gizli kahramanları olarak biz Türk kadınları hep vardık. Ülkemizin gerek nüfus potansiyelinde gerekse iş hacminde kadınlar her zaman önemli bir potansiyele sahip oldu, bundan sonra da sahip olmaya devam edecek.”

“Çekmeköy iş kadınları olarak kurduğumuz ÇEKİŞKAD, önemli bir ekip çalışmasının ürünüdür” diyen Hanife Özdemir; “Bu noktada tüm ekip arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte başarılı işlere imza atarak büyüyeceğiz. Bu derneğin başarılı olması için gereken enerjiyi, bilgiyi ve tutkuyu barındırıyoruz. İş kadınları olarak sadece kendi başarılarımızı değil, aynı zamanda genç nesillerin de ilham alacağı bir geleceği inşa edeceğimize inancımız tamdır. Yolumuz açık başarılarımız daim olsun” şeklinde sözlerini tamamladı.

ÇEKİŞKAD’ın Hamidiye Kültür Merkezi’ndeki genel kuruluna; Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hülya Özdemir, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Haydar Arslan, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Çelikel, Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi ve Meclis Başkanvekili Bora Kılıç, CHP Meclis Üyeleri Nurdan Karaçay Keçeci, Abdülkadir Kacemer ve Ayşe Ülgün Çevik, Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi ve Ak Parti Grup Başkanı Fatih Sırmacı çeşitli STK temsilcileri ve çok sayıda iş kadını katıldı.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Haydar Arslan, Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi ve Ak Parti Grup Başkanı Fatih Sırmacı ve Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi ve Meclis Başkanvekili Bora Kılıç da yaptıkları konuşmalarda Çekmeköy İş Kadınları Derneği ÇEKİŞKAD’ın hayırlı olmasını dilediler. Siyasetten sosyal yaşama, ticaretten aile içine kadar kadın elinin değdiği her işte başarı ve güzellik olduğunu ifade eden konuşmacılar, toplumsal gelişimde kadının her zaman ön safta yer aldığını vurguladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43