Öne Çıkanlar Yüzde Yüz Elektrikli Metrobüsler 1 Nisanda Test Sürüşüne Çıkıyor elektrikli metrobüs Mansur Yavaştan Akşenere cevap: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gitti Bilim çekmeköy

Bu haber kez okundu.

MUHTARLAR KONFEDERASYONU HAFTA SONU KONGREYE GİDİYOR..

50 binin üzerinde muhtar üyeyi kapsayan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu hafta sonu genel kurula gidiyor. Kongre öncesi Ümraniye’de düzenlenen istişare toplantısında buluşan İstanbul Muhtarlar Federasyonu üyesi yüzlerce muhtar görüş, düşünce ve önerilerini ifade ettiler. Muhtarlar, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’na İstanbul’dan bir başkan seçmek istediklerini ve bu ismin de yıllardır birlikte yol yürüdükleri Federasyon Başkanı Kadir Delibalta olmasını istediklerini dile getirdiler.

Muhtarlara hitaben konuşan İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ise şahsına karşı dile getirilen güven ve teveccühe teşekkür ederek; “Bugün yeniden birada olmaktan, beraber aynı sofrayı paylaşmaktan onur ve mutluluk duydum. Katılan tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her şey nasip kısmet işi. Sizlerin bu birlik ve beraberliği, şahsıma karşı güven ve inancı hepsinin üzerinde. Siz muhtarlarımızın hak ve hukukunu yıllardır hep birlikte arıyoruz ve savunuyoruz. Muhtarlar bu ülkenin temel taşı. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmayalım. Birlikte olduğumuz sürece daha güçlüyüz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43