Öne Çıkanlar Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) Kongresini tamamladı Mhp İstanbul il başkanlığı çekmeköy mhp şile yolu Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Girgin ve Ateşoğlu Aileleri’nin en mutlu günü!

Çekmeköy Nikah Sarayı, hafta sonu yine görkemli bir nikah merasimine ev sahipliği yaptı. Siyasetten iş dünyasına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden muhtarlar ve meclis üyelerine Çekmeköy protokolü Girgin ve Ateşoğlu ailelerinin en mutlu gününde buluştu.

Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sırapınar Muhtarı Nejat Girgin’in kızı Gamze ile Çekmeköy’ün tanınmış simalarından rahmetli Şevket Sülük’ün oğlu Volkan, onlarca şahidin huzurunda Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in kıydığı nikah merasiminde ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştirdiler.

Adalar Kaymakamı Abdurrahman İnan, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Haydar Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Hüseyin Avni Sipahi ve daha pek çok tanınmış isim nikaha katılanlar arasındaydı.

Nikahı kıyan Başkan Orhan Çerkez, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek her iki aileye hayırlı ve uğurlu olması dileklerini iletti. Merasimde genç çiftin evlilik cüzdanını Adalar Kaymakamı Abdurrahman İnan takdim etti. Gelin babası Nejat Girgin de yaptığı kısa konuşmada kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile dostları ve yakınlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43