Öne Çıkanlar kaza çekmeköyde yüzme Tuzlada Cumhuriyetin 100. Yıl Koşusu.. çekmeköyde hurda araç yasası seyfettin yıldırım

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de 49 hak sahibi daha tapularına kavuştu..

Sancaktepe Belediyesi’nin ilçedeki tapu sorunlarını çözüme kavuşturma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Yenidoğan Sosyal Tesisleri’nde Başkan Alper Yeğin’in de katıldığı törenle 49 hak sahibi vatandaş daha tapularına kavuştu. Tapularına kavuşan Osmangazi, Akpınar ve Yunus Emre Mahallesi sakinleri yetkililere teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Tapu teslim töreninde konuşan Başkan Alper Yeğin, göreve geldikleri günden bu yana hayatın her alanında başlayan değişim sürecinin devam ettiğini kaydetti.

Tapu ve mülkiyet sorunlarının çözüme kavuşması sonrasında iyi bir kent planlaması hedeflerinin olduğunu ifade eden Başkan Yeğin, “Vatandaşlarımız ile özelikle yaz boyunca gerçekleştirmiş olduğumuz mahalle günlerinde halkımız tarafından bizlere bildirilen sorunların çözüm noktasında çok gayret sarfettik. Toplam 3 mahalleden 49 ailemizin 32 yıldır süren tapu sorununu devletimizin ilgili kurumları ile birlikte koordine ederek çözdük. Buradan özellikle bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Bizler vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için göreve geldik ve bugün de bu sorunu çözdüğümüz için mutluyum” diyen Başkan Yeğin, şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde de Hilal Mahallesi’nde vatandaşlarımızın tapularını teslim ettik. Bundan sonraki süreçte ilçemizde bulunan diğer bölgelerde de tapu ve mülkiyet sorunlarını çözme hususunda çalışmalarımız sürecek. Amacımız tapu sorunlarını çözüme kavuşturarak gündemimizden tamamen çıkarmak. Hak sahiplerine tapu dağıtımları önümüzdeki günlerde de devam edecek.”

Sancaktepe’de tapusuz mülk kalmayacağını dile getiren Başkan Yeğin, “Sancaktepe’de ikame

Tapu dağıtım töreni, yapılan konuşmaların ardından hak sahiplerine tapu teslimi ile sona erdi. Konu ile düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, tapularını almanın mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını belirterek Belediye Başkanı Alper Yeğin’e teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43