Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM Başkan Yazıcı: Ayağımızı Yorganımıza Göre Uzattık Yıldırım

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe’de ‘Mahalle Günleri’ Sarıgazi’den başladı…

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’in vatandaşın sorun, sıkıntı, talep ve beklentilerini yerinde dinleyip acil çözüme kavuşturması amacıyla, ‘Senin İlçen Senin Mahallen’ sloganıyla başlattığı ‘Mahalle Günleri’ yoğun katılımla Sarıgazi Mahallesi’nden start altı. Sarıgazi Mahalle Muhtarlığı önünde yapılan halk toplantısına katılan gencinden yaşlısına çok sayıda vatandaş Başkan Yeğin’e isteklerini anlattılar. “Daha mutlu ve yaşanabilir bir Sancaktepe için çok çalışıyoruz” diyen Başkan Yeğin, göreve geldikleri günden bugüne yaptıkları çalışmaları özetledi.

İlçeye yeni kreşler, spor sahaları, kütüphaneler, sosyal tesisler, yeşil alanlar ve yaşam merkezleri kazandırmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Yeğin, “Gece, gündüz demeden sahada Sancaktepe için çalışmaya devam ediyoruz. Kapı kapı, sokak sokak dolaşıyoruz kaderine terk edilmiş bir ilçeyi ayağa kaldırıyoruz.Belediyemize yani sizlere ait olan ve bugüne kadar işgal edilmiş halkın arazilerini yine siz halka açıyoruz. Yeni projeler, yeni başlangıçlar için ilçemizin her bir mahallesini, her bir caddesini ve her bir sokağını adım adım geziyoruz” dedi.

“Sancaktepe kazanmaya devam ediyor” diyen Başkan Yeğin; “Sancaktepe değişiyor ve gelişiyor. Sizlerden aldığımız destek ve güçle daha büyük işler başaracağımıza inancımız tam” şeklinde konuştu. Başkan Yeğin, ‘Mahalle Günleri’nin devam edeceğini, vatandaşların her zaman ve her yerde kendisine rahatlıkla ulaşıp istediği tüm talepleri rahatlıkla getirebileceğini ve kendilerine ulaşan hiçbir talebin karşılıksız kalmayacağını sözlerine ekledi.

CHP İlçe Başkanı Emre Yılmaz, Sarıgazi Mahalle Muhtarı Mustafa Arslantaş, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı halk buluşmasında vatandaşların dile getirdiği tüm konular kayıt altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43