Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe Başkan Yazıcı: Ayağımızı Yorganımıza Göre Uzattık Yıldırım RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM

Bu haber kez okundu.

Altınşehir Spor Kulübü Başkanı Güleryüz; “Artık federe olmak istiyoruz”

Ümraniye’nin en büyük mahallelerinden Altınşehir gençlerinin 2021 yılında biraraya gelerek kurduğu spor kulübü biran önce federe olmak istiyor. Mahalle gençliğini kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu tabana yaymak gibi hedeflerle kurulan kulübün genç ve dinamik başkanı Emre Güleryüz, “Bizlere güvenen ve inanan mahalle halkımızın çocukları için büyük umutlar ve hayallerle çıktığımız bu yolda daha fazla zaman kaybetmek istemiyoruz. Kuruluşundan bugüne biz kulüp yöneticileri ve gençlerimiz üzerine düşen tüm görev ve sorumlulukları yerine getirdi” diyor.

Federe olacaklarına inandıkları için 5 ila 15 yaş arası 85 kayıt aldıklarını anlatan Kulüp Başkanı Emre Güleryüz; “21 kişilik A takımımız her an için hazır. Bugün lig olsa hemen çıkıp oynayabiliriz. Kulübümüz de aynı şekilde tüm birimleri ile organizasyona hazır ve semtimiz 12 sponsoru ve halkı ile kulübüne destek veriyor. Bir kulübün federe olması için saha, tesis ve altyapı gibi çeşitli kriterler var. Biz gençler olarak üzerimize düşen kısımda gerekenleri yerine getirdik. Bu yolda tüm girişimlerimizi tamamladık. Altınşehir gençliğinin hayallerini gerçekleştirmek için her kapıyı çaldık, her talebi en üst düzeyde dile getirdik.  İlçemizin yöneticilerinden de saha ve tesis konusunda gerekli altyapıyı oluşturmalarını bekliyoruz” dedi.

Küçük yaştan itibaren sporcu yetiştirmek, sporu tabana yaymak, topluma sevdirmek ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan sporla uzak tutmak gibi hedeflerle kurulan Altınşehir Spor Kulübü’nün toplumun tüm kesimlerinden ilgi ve teveccüh gördüğünü anlatan Emre Güleryüz; “Gençlerimiz her zaman güzel işler başardı. Belediye Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım da çeşitli organizasyonlarda gençlerimizle buluştu. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Hepsinin de kulübümüzden haklı olarak beklentileri ve hayalleri oluştu. Bizler de verilen sözlere inanarak gençlerimizi umutlandırdık. Gelinen süreçte hayli zaman geçmesi gençliğin sabırsızlanmasına yol açıyor. Umudumuz, dileğimiz ve temennimiz gençlerimizin biran önce hayallerine kavuşması, kavuşturulması” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43