Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM Başkan Yazıcı: Ayağımızı Yorganımıza Göre Uzattık Yıldırım

Bu haber kez okundu.

Ümraniye Belediye Meclisi’nden en buruk oturum!

Yaz tatilinin ardından Eylül ayı ilk oturumu ile yeni dönem toplantılarını başlatan Ümraniye Belediye Meclisi en buruk oturumlarından birini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz ay önce Cumhuriyet Halk Partisi Meclisi Üyesi Selçuk Çakırer, ardından da AK Parti Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer’in vefat haberleri ile sarsılan Ümraniye Belediye Meclisi’nde derin bir yas ve üzüntü hakimdi. Her iki partinin vefat eden meclis üyelerinin yerine fotoğrafları konuldu, masasına çiçekler bırakıldı.

Meclis oturumuna katılarak üyelere başsağlığı dileyen Belediye Başkan İsmet Yıldırım, “Her meclis oturumunda, ön sıralarda yanımızda olan, hakkı en yüksek sesle savunan, yol ve dava arkadaşım, değerli kardeşim, Meclis Üyemiz ve Belediye Başkan Yardımcımız merhum Yavuz Selim Tuncer’i rahmet ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle, yine kısa süre önce ebediyete irtihal eden CHP Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Selçuk Çakırer’i rahmetle anıyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43