Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe Başkan Yazıcı: Ayağımızı Yorganımıza Göre Uzattık Yıldırım RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM

Bu haber kez okundu.

İstanbul Park Kapılarını Yeniden Türk Sporuna Açıyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı, İstanbul Park’ta başlayacak olan bu yeni dönem öncesinde “Federasyon olarak İstanbul Park’a dair tek arzumuz, sporcularımızın gelişimlerini sağlayabilmek ve Türkiye'yi yurt dışında daha iyi temsil edebilmek için sporcularımızın ülkemizdeki tek uluslararası yarış pistini kullanabilmesiydi. 07-08 Eylül tarihlerinde düzenlenecek ve söz verdiğimiz üzere halkın erişimine açık olacak yarışlarla yeni bir dönemi başlatmanın heyecanını yaşıyoruz.” açıklamasını yaptı.

İstanbul Park’ta dokuz yıl sonra düzenlenecek ilk ulusal yarış hafta sonunda, her iki günde de 14:00-18:00 saatleri arasında sıralama turlarıyla birlikte yarış heyecanı yaşanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43