Öne Çıkanlar Çekmeköy İYİ Parti yönetimi ile bir araya geldi İhlas Pazarlamanın Anadolu yakasındaki 20nci şubesi Çekmeköyde açıldı Çekmeköy kızılay yücel yalçınkaya Çekmeköy Metrogarden

Bu haber kez okundu.

CHP Sultanbeyli Gençliği, “Alihan YILMAZ” dedi..

CHP Sultanbeyli İlçe Gençlik Kolları kongresini büyük coşkuyla gerçekleştirdi. Yoğun katılımın yaşandığı kongrede iki aday kıran kırana bir yarış sergiledi. Cafer Gezer’in almış olduğu 312 oya karşılık 315 oyla ipi göğüsleyen Alihan Yılmaz, CHP Sultanbeyli İlçe Örgütü’nün yeni gençlik kolu başkanı seçildi. 2021-17 yılları arası ilçe gençlik kolu başkanlığı ve 2019’da ilçe başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulunan Deniz Demiralp gibi partinin önde gelen isimlerinin desteğini alan Alihan Yılmaz’ın başarısı partide yeni bir coşku ve heyecan uyandırdı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongre sonrası parti örgütüne teşekkür eden Yılmaz, “Çıktığım bu yolda bütün ufkum, vizyonum, iradem ve gayretimle Sultanbeyli’nin bütün gençleriyle el ele verip yerel ve genel iktidar yolunu açacağız. Çocukluğumdan günümüze Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını taşımaktan her zaman onur ve gurur duydum. Şimdi Serdar Gül başkanımdan devir aldığımız mücadele bayrağını, İlçe Başkanımız Sayın Özgür Erdem ve tüm örgütümüzle birlikte daha da yükseğe taşıma zamanıdır. Hep birlikte çok çalışacağız, mücadele edeceğiz ve birlikte başarıya ulaşacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43