Öne Çıkanlar ucuz yaz okulu kanser hastası Ümraniyede anaokulları Bilim Çekmeköy Superdent

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy belediyesinden engelsiz taksi

Toplu ulaşım araçlarında engellilerin karşılaştığı sorunlardan yola çıkılarak hayata geçirilen projede engelliler, Belediye Engelliler Masası’nı telefonla arayarak araçlarını çağırabiliyorlar. 


Kişiye ve ailesine özel hizmet veren araçlarla yolcular, ihtiyaçları doğrultusunda istedikleri yere gidebiliyorlar. Gün içinde zaman sınırlaması olmadan hizmet veren engelli taksiler, günde ortalama yirmi kişiye hizmet veriyor.

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Dört yıldır engellilerin ulaşımını sağlayan bu araçlarla, engellilerin ve ailelerinin sosyal hayata katılmalarını kolaylaştırıyoruz. Bu araçlar sadece hastane ulaşımı için kullanılmıyor" dedi. 


Poyraz "Bir kardeşimiz canı sıkıldığında ailesi ya da arkadaşıyla beraber, deniz kenarı, çay bahçesi gibi yerlere gitmek istediğinde oralara da götürüyoruz. Dönmek istediği zamana kadar görevli arkadaşlarımız onları bekliyorlar” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

cytotec abortion abortion pill abortion pills online
cytotec abortion online purchase abortion pill abortion pills online
champix pfizer champix pris champix pris
sildenafil cena deploymentshare.com sildenafil citrat nuspojave
lamictal pris lamictal pris lamictal mod angst
acetazolamide acetazolamide sivuvaikutukset acetazolamide symptoms

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43