Öne Çıkanlar Çekmeköy İYİ Parti yönetimi ile bir araya geldi İhlas Pazarlamanın Anadolu yakasındaki 20nci şubesi Çekmeköyde açıldı Çekmeköy kızılay yücel yalçınkaya Çekmeköy Metrogarden

Bu haber kez okundu.

Şampiyonluk hedefindeki Ümraniyespor destek ağını genişletiyor..

Trendyol 1. Lig takımı Ümraniyespor, 9 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta sonu Hekimbaşı Spor Tesisleri’nde yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir değerlendirme toplantısı yapan Ümraniyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Fatih Çevik ve yöneticiler Yunus Emre Tolan ve Yaşar Yolcu, yeni dönemde toplumla ve tabanla daha yakın irtibat ve diyalog içerisinde olacaklarını ifade ettiler. Özellikle yerel basın aracılığı ile kamuoyunu düzenli bilgilendirme ve sivil toplum kuruluşu gibi toplumun dinamikleri ile sürekli istişare halinde olacaklarını kaydeden Fatih Çevik, “Şehrin takımı Ümraniyespor’u başarıya elbirliği ile taşıyacağız” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Yardımcısı Fatih Çevik, “Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz olağanüstü kongreyle yeni yönetimimizi oluşturduk ve Ömür Aydın başkanlığında hedeflerimize odaklandık. Ümraniyespor artık şehrin takımı. Bu takımın tek sahibi Ümraniyelilerdir. Bizler de bu takımı asıl sahibi Ümraniyeliler ile buluşturmak için göreve seçildik. Şimdi tabanla ve toplumla çok daha yakın durmak, yakın ilişkiler kurmak ve diyalog kanallarını en güçlü seviyeye taşıyarak Ümraniyespor’un başarısı için elbirliği ile çalışma zamanıdır. Bunun için herkesle biraraya geliyoruz. Siz basın mensuplarımız da toplumla aramızdaki bu köprüyü kurmakta önemlisiniz. Yeni sezonda daha sıkı işbirliği yapacağız ve Ümraniye kamuoyunu birlikte bilgilendireceğiz” şeklinde konuştu.

Kulüp yönetimi, sporcular, teknik heyet ve bütün altyapısıyla Ümraniyespor’un yeni sezona hazır olduğunu ve tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Fatih Çevik, “Ümraniyeliler şimdiden hazır olsun. Yeni sezonun şampiyonu Ümraniyespor olacak bayraklar şimdiden hazırlansın. Şehrin takımı Ümraniyespor yakında ülkenin takımı olacak” dedi. Ümraniyespor’un bir başka önemli hedefinin ise 550 bin metrekare alan üzerinde yapılması planlanan adeta bir futbol üniversitesi olan futbol akademisini kurmak olduğunu anlatan Çevik, toplantı sonrasında basın mensuplarıyla birlikte Hekimbaşı sahasını gezdi ve bilgiler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43