Öne Çıkanlar Yüzde Yüz Elektrikli Metrobüsler 1 Nisanda Test Sürüşüne Çıkıyor elektrikli metrobüs Mansur Yavaştan Akşenere cevap: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gitti blackwing Bilim

Bu haber kez okundu.

Erdem İnşaat Armutlu’dan Yepyeni Bir Proje Daha !

Seçkin konut projeleri üretmek için yola çıkmış ve kendisine misyon olarak "insanların içinde kendini mutlu huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşaa etmeyi" hedeflemiş bir inşaat firma olan Erdem İnşaat Armutlu yeni bir proje daha başladı.

KONFOR VE ZERAFETİN BULUŞTUĞU ADRES

Yalovanın incisi Armutlu ilçesinde; denize 122, limana 600 iskeleye 1600 metre mesafede olan Erdem İnşaat Sizin Evler Projesi, 2 bloktan oluşan manzara ve oksijenin doruk noktasında olan konuma sahip…

Erdem İnşaat Armutlu Sizin Evler Projesinde; ortalama 100 m2 olan toplam 27 daire bulunmakla birlikte A Blokta 15 daire 2 dükkan, B Blokta 12 daire şeklindedir. Merkezi bir yere konumlandırılmış projede Armutlu İskele’ye araç ile 5 dk, denize ise 122 metre olup 2 dk yürüme mesafesindedir.

DOĞA İLE İÇ İÇE EŞSİZ DENİZ VE ORMAN MANZARALI LÜX DAİRELER

Erdem İnşaat Armutlu

Bayır Mh. Yılandar Cad. No:41 Armutlu / Yalova

Instagram: erdeminsaatarmutlu

Facebook: erdem insaatarmutlu

İletişim : +90 532 709 10 52

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43