Çekmeköy Haber

Çekmeköy Kent Konseyi, Stratejik Plan Çalışmalarına Katkıda Bulundu..

ÇEKMEKÖY

31 Mart yerel seçimleriyle birlikte halk tarafından büyük bir değişim, dönüşüm ve de yenileşme hamlesi başlatılan Çekmeköy Belediyesi’nde Başkan Orhan Çerkez yönetiminde geleceği plan ve programlama çalışmaları hız kesmiyor. Bu kapsamda; Çekmeköy’ün geleceğine ışık tutacak 2025 yılı Stratejik Plan çalışmaları da toplumun tüm kesimlerinden alınan görüş, düşünce ve öneriler doğrultusunda devam ediyor. Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri de stratejik plan çalışmalarına yönelik önerilerini sundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Sevim Koç ve Strateji Geliştirme Müdürü Betül Fırat ile yapılan verimli toplantıda ilçenin çeşitli sorunlarına yönelik çözüm önerileri kayda alındı. Çekmeköy’ün şehirleşme, otopark, ulaşım ve çevre konuları başta olmak üzere; kültürel, sportif ve sosyal konulara yönelik hayatın her alanında ilçenin ihtiyacı konular karşılıklı olarak ele alındı.

Başkan Orhan Çerkez yönetiminde Çekmeköy’ün geleceği adına planlamalar yaptıklarını anlatan Belediye Başkan Yardımcısı Sevim Koç, bu çalışmaları yaparken de toplumun tüm kesimleriyle biraraya geldiklerini ve kendilerine iletilen görüş, öneri ve düşünceler doğrultusunda hareket ettiklerini kaydetti. Strateji Geliştirme Müdürü Betül Fırat da kent konseyi yöneticilerini bilgilendirerek yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Nurdan Karaçay Keçeci de yaptığı değerlendirmede, Çekmeköy’ün daha güzel yarınları için çalıştıklarını, bu noktada toplumun tüm kesimlerine ve hayatın her alanına dokunacak planlamalar içinde olduklarını ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.