Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, sorunların çözümü, talep, öneri, görüş ve düşüncelerin istişaresi amacıyla başlatılan “Muhtar-Halk” buluşmalarını sürdürüyor. Bu ay Sırapınar Mahallesi Muhtarı Nejat Girgin’in evsahipliğinde yapılan toplantıda; Sırapınar, Hüseyinli, Ömerli ile Koçullu mahallelerinin ihtiyaç ve taleplerine yönelik konular ele alındı.

Toplantıya; Çekmeköy İlçe Yazı İşleri Müdürü Nuran Gümüş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emel Başvuru Korkmaz, Hüseyinli Mahallesi Muhtarı İlhan Kılınç, Koçullu Mahallesi Muhtarı Mitat Şimşek, Ömerli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uygun, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ve mahalle sakinleri katıldı.
“Muhtar-Halk” toplantılarının önemine vurgu yapan Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, “Mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerinin yerinde dinlendiği bu buluşmalar, kamu kurumları ile hemşerilerimiz arasındaki iletişim bağını güçlendirmeye devam ediyor” dedi.





