Başkan Orhan Çerkez Gençlerle Voleybol Oynadı, Komşularla Buluştu
Başkan Orhan Çerkez Gençlerle Voleybol Oynadı, Komşularla Buluştu
İçeriği Görüntüle

Merkezi İstanbul Çekmeköy’de faaliyet gösteren iş dünyası sivil toplum yapılanması Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD’ın saha çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bölgesel ve yerel bazda ilgili kurum ve kuruluşların yanı sıra belediye ziyaretlerini de aralıksız sürdüren ASİAD yönetimi, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a yaptığı istişare ve nezaket ziyaretinde verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya ve yönetim kurulunun ziyareti son derece sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Sohbet havasındaki görüşmelerde çeşitli konulara yönelik istişarelerde bulunularak karşılıklı işbirliği mesajları verildi. Her zaman göstermiş olduğu yakın ilgisi ve alakasından dolayı Başkan Yıldırım’a teşekkür eden ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, “Başarılı belediyecilik hizmetleri ile Ümraniye, örnek bir ilçe haline geldi. Sürekli gelişen ve değişin Ümraniye, işdünyasının da çekim merkezi oluyor. Bizler de işdünyası olarak yatırımlarımızı ve ticaretimizi bu gibi gelişmiş bölgelerden yana kullanmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ümraniye Belediye Başkan İsmet Yıldırım da yaptığı değerlendirmede; işdünyası ile her zaman yakın diyalog ve işbirliği içerisinde olduklarını kaydetti. Özel sektör yatırımcıların, şehirlerin gelişmesinde ve kalkınmasında önemli rol üstlendiğini vurgulayan Başkan Yıldırım, bu anlamlı ziyaretleri ve işbirliği mesajlarından dolayı ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Yıldırım, Ümraniye’nin daha da gelişmesi ve güzelleşmesi için hizmet ve yatırımlarını sürdürdüklerini kaydetti.

ASİAD heyetinin Ümraniye Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir ve Başkan Danışmanı Selamet Aygün de ziyaret edilerek çeşitli konulara yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.