Öne Çıkanlar ucuz yaz okulu kanser hastası Ümraniyede anaokulları Çekmeköy Superdent Bilim

Bu haber kez okundu.

Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi açıldı

Ümraniye Belediyesi'nin 2013'te hizmete hazırladığı 127 çeşit yatırım ve 626 adet hizmetten biri olan Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve çok sayıda kişinin katılımıyla hizmete açıldı. Törene, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ümraniye Kaymakam’ı Mustafa Çek, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Sami Yazgaç, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Mahmut Celalettin Ökten Hocanın Kıymetli kızları Ayşe Züheyra Ökten, Dekon İnşaat Yön. Kur. Başkanı Cevdet Erdem, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar, Mahalle sakinleri ve vatandaşlar katıldı.

AYŞE ZÜHEYRA ÖKTEN; “ÜMRANİYE BELEDİYESİNİN YAPTIĞI BU GÜZEL ESERLERE ŞAHİT OLDUK”

Mahmut Celalettin Ökten Hocanın Kıymetli kızları Ayşe Züheyra Ökten; “Bu açılışta bu güzel yapıda ve günde böylesine güzel bir eseri yapan başta Belediye Başkanımız Hasan Can beye ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum. Beni çok duygulandıran bir an, çok sevindim ve çok mutlu oldum. Babam Mahmut Celalettin Ökten Cenabı Hakka ve Peygamber Efendimize bağlı bir insandı, Allaha hamd olsun bizleri büyüttü ve bizler bugüne geldik. Ümraniye Belediyesinin yaptığı bu güzel eserlere şahit olduk. Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi tüm Ümraniyelilere hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

BAŞKAN HASAN CAN; “SOSYAL, KÜLTÜREL VE SANATSAL ALANLARDA BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK”

Törende bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bugün burada bir açılışa daha şahitlik yapıyoruz. 2004’ ten bugüne kadar başta Ümraniye’nin imajını değiştirmek olarak başlattığımız hizmet yarışında bir kalemde değil, birçok kalemde ve çeşit işte sadece İstanbul’un değil Türkiye’nin de, rekor sayılabilecek ve örnek teşkil edilebilecek hizmetlerini ve eserlerini yapmayı Rabbim bizlere nasip etti. Bizde göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kültürel ve sosyal belediyecilik alanlarında dev hizmetlere, klasik belediyecilik hizmetlerinde rekorlara imza attık.”dedi. Başkan Hasan Can, kültüre, sanata ve düşünceye her zaman büyük önem verdiklerini belirtti. Başkan Hasan Can, konuşmasında şunlara da değindi. “Sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda birbirinden önemli projeleri hayata geçirdik. Kalıcı hizmetler gerçekleştirmeyi hedefleyen bir belediye olarak, yarınlara yatırım yapmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Göreve geldiğimizde Ümraniye’de kültür merkezi yoktu. Ümraniye’ye şuan 30 yakın kültür merkezi kazandırdık. Ümraniye şimdi Anadolu yakasının kültür ve sanat merkezi olarak anılıyor. Yaptırdığımız kültür merkezi ve bilgi evlerine ülkemizin sanat, fikir ve ilim adamlarının isimlerini veriyoruz. Merhum Mahmut Celalettin Ökten Hocamız, gerek kişiliği ve gerekse verdiği hizmetlerle adını duyurmuş örnek bir insandı. Adını kültür merkezimiz ile yaşatmak bizim için mutluluk vericidir. Ümraniye’mizi modern ve çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmanın yanında, kültür ve sanat merkezi haline getirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Bu hizmetlerin halkımıza hayırlı uğurlu olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

MUSTAFA ÇEK;“ MAHMUT CELALETTİN ÖKTEN GENÇLİK KÜLTÜR VE EĞİTİM MERKEZİ HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN”

Ümraniye Kaymakam’ı Mustafa Çek ise; “Ümraniye Belediyesi’nin yaptırdığı önemli eserlerden biri olan Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi herkes için hayırlı olsun. Ümraniye ilçemiz İstanbul’umuzun en büyük ilçelerinden birisidir. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can Bey ilçemize birçok eserler kazandırmıştır. Bu eserde onlardan sadece bir tanesidir. Böyle güzel bir eseri Ümraniye’mize kazandırdığı için başta Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can’a ve ekibine sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Hasan Can, Dekon İnşaat Yön. Kur. Başkanı Cevdet Erdem’e günün nişanesi olarak ve hizmetlerinden ötürü plaket verdi. Başkan Hasan Can ve konuklar, Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nin açılış kurdelesini birlikte keserek kültür merkezini gezdi.


where can i buy abortion pills buy abortion pill online
on line abortion pill where to buy abortion pill
risperdal consta risperdal forum
metoprolol tartrate 50 mg metoprolol dose for anxiety
abortion pill cost alternatives to abortion pill
abortions facts for abortion pill
vermox tablete doziranje vermox suspenzija
abortions facts definition of abortion pill
cialis coupon 2015 discount coupons for cialis
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43