Öne Çıkanlar Çekmeköy İYİ Parti yönetimi ile bir araya geldi İhlas Pazarlamanın Anadolu yakasındaki 20nci şubesi Çekmeköyde açıldı Çekmeköy kızılay yücel yalçınkaya Çekmeköy Metrogarden

Bu haber kez okundu.

Başkan Çerkez ve Kulüpler Birliği’nden uyum ve işbirliği mesajları..

Çekmeköy’ün kulüpler birliği olarak faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği, yeni başkan İlhan Bayram ve yönetimi ile sahaya indi. Futbolundan voleyboluna, salon sporlarından binicilik ve tenise kadar sporun her alanında hizmet veren kulüpler arasında birlik ve beraberliği sağlayıp daha verimli şartlarda faaliyet sürdürülmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Çekmeköy Spor Kulüpleri Birliği, işe yerel yöneticileri ziyaret etmekle başladı. Bu kapsamda Belediye Başkanı Orhan Çerkez’i makamında ziyaret eden Birlik Başkanı İlhan Bayram ve yöneticiler, verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Son derece sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Çekmeköy Kulüpler Birliği’nin 2023 yılı Mayıs ayında kurulduğunu ve geçtiğimiz hafta yapılan görev değişikliği ile işbaşına geldiklerini anlatan Başkan İlhan Bayram, “İlçemizde faaliyet gösteren tüm spor kulübü başkan ve yöneticilerinin yer aldığı ve alacağı kulüpler birliğinin en önemli hedefi spor kulüplerimizin hak ve hukukunu koruyarak daha iyi şartlarda hizmet almalarına yardımcı olmaktır” dedi. Bu maksatla başta yerel yöneticiler olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle sürekli istişare ve diyalog içerisinde olacaklarını kaydeden Bayram, birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü olacaklarını inandıklarını sözlerine ekledi.

Kulüpler birliğinin spor camiası için önemli bir değer olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Orhan Çerkez de yaptığı konuşmada Çekmeköy Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İlhan Bayram ve yönetimine başarılar diledi. Çekmeköy’deki tüm spor kulüpleri arasında hiçbir ayrım yapmadan, eşit ve adaletli hizmet sunmanın gayreti içinde olduklarını anlatan Başkan Çerkez, “Hayatın her alanında olduğu üzere sporda da eşit ve adaletli olacağız. Tüm kulüplerimiz arasında hiçbir ayrım yapmayacağız. Kulüpler birliği ile de işbirliği içinde çalışacağız” şeklinde konuştu.

Çekmeköy’de faaliyet gösteren spor kulüplerinin durumu, tesis, saha ve altyapı gibi konular, belediyenin kulüplere maddi yardımları ve lojistik desteği gibi konuların ele alındığı ziyarette tüm taleplerin ilgili birimlerce daha ayrıntılı şekilde ele alınması ve beklentilerin karşılanmasına yönelik çalışmalar yapılması hususunda fikir birliğine varıldı. Görüşme sonrası Birlik Başkanı İlhan Bayram tarafından Başkan Çerkez’e hediye takdimi vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43