Öne Çıkanlar Ümraniye ucuz yaz okulu kanser hastası Ümraniyede anaokulları Çekmeköy Superdent

Bu haber kez okundu.

DSP’nin Çekmeköy Adayı Ayşenur Altan Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu

DSP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ayşenur Altan, seçim öncesi basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşarak bir toplantı gerçekleştirdi. Katılımcılar arasında DSP İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Muammer Aydın, DSP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Seyfi Ergül, DSP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Nesim Pakır ve yerel basın mensupları katılım sağladı.

Yaşanılabilir Çekmeköy için yola çıktım

DSP’nin Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ayşenur Altan, “Öncelikle siz değerli misafirlerimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Yaşanabilir bir Çekmeköy için yola çıktım. Çekmeköy’ün sorunları ve çözümleri için elimizden geleni yapacağız.Çekmeköy’e kadın eli değecek. Çekmeköy’ün çehresini değiştirecek projelerimizle 31 Mart’ta kazanan olacağız” şeklinde konuştu.

“Çekmeköy halkı değişim istiyor, halkımızı memnun edecek projelerimizle yönetime talibim” diyen Altan’ın iddalı projelerinden birisi de Şahinbey Caddesi’ni trafiğe kapatmak. Şahinbey Caddesi’ni trafiğe kapatarak, trafik düzenlemesini yeniden yapacağını belirten Altan, Madenler’den Doğa Parkı’na kadar nostaljiyi anımsatan tramway getireceğiz dedi.

DSP İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan konuşmalarında seçim çalışmalarındaki maddi imkansızlardan bahsetti. Mercan, “Aday arkadaşlarımız kendi imkanlarıyla , bankalardan kullandıkları kredilerle seçim çalışmalarını yürütmeye çalışıyor. İstanbul’un her ilçesinde aday çıkarttık ve çoğunluğu kadınlarımızdan oluşuyor. Çekmeköy’de tek kadın başkan Adayı olan Ayşenur Hanıma inanıyoruz. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

Bu seçimlerde DSP’nin İstanbul’da çok önemli başarılar elde edeceğini ifade eden DSP İstanbul Büyükşehir Adayı Av. Muammer Aydın, ” Ben de bir Çekmeköylü olarak burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Bu şehrin Atatürk ilkeleriyle yönetilmesine ihtiyacı var. İstanbul için her şeyimizi ortaya koyacağız, gece gündüz hizmet aşkıyla durmadan çalışacağız. Halk için halkla beraber belediyecilik yapacağız. 31 Mart’ta kazanan biz olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43