Öne Çıkanlar Yüzde Yüz Elektrikli Metrobüsler 1 Nisanda Test Sürüşüne Çıkıyor elektrikli metrobüs Mansur Yavaştan Akşenere cevap: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gitti blackwing Bilim

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ’DE 27 EKİM’E BÜYÜK HAZIRLIK..

İYİ Parti, bu sene 7. kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda İstanbul’daki tüm ilçeleri ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Av. Alper Akdoğan ve İl Başkanı Yücel Coşkun, teşkilatlara olabildiğince yoğun katılım için çalışmaları yönünde mesajlar veriyorlar. Kadıköy teşkilatından sonra Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret ederek partililerle biraraya gelen Akdoğan ve Coşkun, önemli açıklamalarda bulundular.

Yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ile merkezdeki boşluğu doldurmaya kararlı olduklarını kaydeden İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, “Güç zehirlenmesi yaşıyorlar” dediği iktidar partisine ağır eleştirilerde bulundu. Eski ortaklarının bile mevcut sistemin devamından yana döndüklerini kaydeden Coşkun, İYİ Parti olarak kendilerinin güçlendirilmiş parlamenter sistemi savunmaya ve her ortamda en güçlü şekilde dile getirmeye devam edeceklerini ifade etti.

“Biz güçlendirilmiş parlamenter sistemi savunmaya ve istemeye devam edeceğiz” diyen Yücel Coşkun,  “Geleceğimizi ve bizden sonraki nesilleri düşünüyorsak bunu her yerde en güçlü şekilde dile getireceğiz. Hak, hukuk, adalet, demokrasi diyorsak bunu yolu bu iktidarın değişmesinden geçer. Bu değişimin yolu da İYİ Parti’den geçer. Onun için 7. kuruluş yıl dönümümüzde tıpkı kendi evladımız ve eşimizin doğum gününe gidiyor gibi hazırlanıp o gün orada olalım ve bu partiye inanan dostlarımızla birlikte Ankara da buluşalım” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Alper Akdoğan da yaptığı değerlendirmede; “İnsanlarımızın günü kurtarma derdinde iken siyaset yapabilmesi gerçekten zor ve günümüz şartlarında meşakkatli. Ama şu bir gerçek ki bizleri buralara düşüren siyaset ise buradan kurtuluş vesilesi de siyasetten geçiyor. 27 Ekim, tarihi bir öneme haiz. Bizler ilkeler doğrultusunda siyaset yapıyoruz. Dün birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımız bugün iktidarın getirdiği sistemi savunur noktaya gelmişken bizler güçlendirilmiş parlamenter sistemi savunmaya ve istemeye devam ediyoruz. Milletimize dün verdiğimiz sözleri bugün unutmuş değiliz. Süreç içerisinde belki hatalar yaptık ama bu sefer geçmişteki hatalardan ders çıkartarak kurulduğumuz ilk gündeki gibi partimize sahip çıkacağız” şeklendi konuştu.

Teşkilat yöneticisi partililerin de söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiği ziyaret programında konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, teşkilat olarak her zaman diri bir şekilde sahada olduklarını ve çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Koç, İYİ Parti’nin kuruluş yıldönümü 27 Ekim’de Ankara’ya en güçlü şekilde gideceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43