Öne Çıkanlar ucuz yaz okulu kanser hastası Ümraniyede anaokulları Çekmeköy Superdent Bilim

Bu haber kez okundu.

“TUNCELİLİ İŞİNSANLARI YENİ SÜREÇTE DAHA UMUTLU..”

CHP Parti Meclisi Üyesi, Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’in yardımcısı Baki Aydöner’i ziyaret eden TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş ile TUSGİD Yönetim Kurulu Üyesi kadın iş insanlarını temsilen başkan yardımcısı akademisyen Songül Özdağ ve genç iş insanlarını temsilen Özlem Aydınlatma kurucu ortağı ve icra kurulu üyesi Anıl Şahin, önemli konulara ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette Tuncelili iş insanlarının tüm yeterliliklerine rağmen Tunceli kimliğinden dolayı önceki dönem Ak Parti’li yerel yönetimler ve hükümetle iş yapmakta oldukça zorlandıklarını kaydeden TUSGİD Başkanı Bektaş, özellikle geçtiğimiz 31 Mart seçimleriyle başlayan büyük değişim ve yenileşmeden sonra bu talihsiz sürecin ehliyet ve liyakat kıstaslarında olumlu yönde evrilmesini ümit ettiklerini ifade etti.

Karşılıklı düşünce ve fikirlerin istişare edildiği ziyarette Baki Aydöner’e görevinde başarılar dileyen TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş, dernek olarak yaptıkları çalışma ve faaliyetleri anlatarak derneğin yapısına ilişkin bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baki Aydöner, Tuncelili iş insanları nezdinden TUSGİD Başkanı Bektaş ve yönetimine teşekkür etti. İş insanlarının talep ve beklentilerine yönelik gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydeden Aydöner, TUSGİD Başkanı Bektaş ve yöneticilerle önümüzdeki en kısa sürede yeniden biraraya gelerek fikir ve düşünceleri eyleme dünüştürmek için çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43